Wat is Table d’Hotes?

Geplaatst in Table d'Hotes

Wat is Table d’Hotes?

Veel Chambres d’Hotes eigenaren in Frankrijk bieden naast het verhuren van gastenkamers ook Table d’Hotes aan. Dit is een maaltijd of heel diner met voornamelijk streekproducten, waar gezellig met de andere gasten én de eigenaren van de chambres d’hotes aan tafel wordt gedineerd.

Table d’Hotes met regionale producten

De eigenaren die ‘s avonds voor hun gasten een heerlijke Table d’Hotes serveren voelen zich veelal erg verbonden met de regio. Ze kiezen (bewust) voor groenten en fruit uit eigen moestuin en halen hun andere producten niet te ver van huis (zoals verse eieren).

Wijnen afstemmen bij de Table d’Hotes recepten

Welke wijn past bij welk gerecht? De meeste mensen zullen weten dat bij witvlees een licht droge witte wijn goed is (zoals Sauvignon Blanc), en dat bij een stuk wild zoals eend (rood vlees) een wat heftigere rode wijn goed tot zijn recht komt. Op het wijnetiket staat vaak aangegeven bij welke gerechten een wijn geschikt is.

De lekkerste Table d’Hotes recepten in een gratis recepten eBoek

Via onderstaand eBoek kunt u gratis 21 heerlijke Table d’Hotes recepten maken. Al deze recepten zijn met zorg samengesteld door 21 chambres d’hotes eigenaars. In het eBoek staan recepten die geen hoge moeilijkheidsgraad hebben en dus makkelijk zijn om klaar te maken. Bij alle recepten staat een overzichtelijke bereidingswijze, een overzicht van de ingrediënten en een foto van het gerecht.

Leave a Comment